Veelgestelde vragen

Detail van steellook

Komen jullie opmeten?

Indien het interieurglas door WOVA geplaatst wordt, komen wij alles definitief opmeten. Tijdens deze afspraak aan huis overlopen wij samen de offerte en de keuze van materialen.

Steellook deur

Wat is de levertijd?

Na opmeting moet je een 8 à 10-tal weken* tellen alvorens het interieurglas geplaatst kan worden.

 

*Deze kan oplopen in drukkere periodes (voor het bouwverlof in de zomer en het eindejaar).

Glazen balustrade

Wanneer moet ik betalen?

Na opmeting en goedkeuring van de definitieve offerte sturen wij per mail een voorschotfactuur van 30 % van het totaalbedrag. Deze dient betaald te zijn vóór de dag van plaatsing. De dag na de plaatsing wordt het eindfactuur met het resterende te betalen bedrag per mail verstuurd. Deze is betaalbaar binnen de 8 dagen.

Spiegelwand met glazen leggers

Ik heb vragen bij mijn offerte, bij wie moet ik zijn?

Voor technische vragen kan je bellen naar Wouter (0485241094). Hij is het makkelijkste telefonisch bereikbaar.
Voor vragen over de offerte, planning en facturatie mag je een mailtje sturen naar info@wova.be of bellen naar Valérie (0477586949). Offerteaanvragen trachten wij binnen de 48 uur te beantwoorden.

Steellook glazen deur

Ik heb vloerverwarming, is dit een probleem voor de plaatsing van mijn glazen deur?

Onze (steellook) glazen deuren plaatsen wij standaard met een zelfsluitend hoekbeslag. Dit scharnier wordt op de tegel of parket geplaatst waarbij wij voor de bevestiging 4 centimeter diep - te tellen vanop de tegel of parket - moeten boren. Indien je dus een normale dikte van chape hebt, is dit geen enkel probleem.