top of page

Veelgestelde vragen

Detail van steellook

Komen jullie opmeten?

Indien het interieurglas door WOVA geplaatst wordt, komen wij alles definitief opmeten. Tijdens deze afspraak aan huis overlopen wij samen de offerte en de keuze van materialen.

Steellook deur

Wat is de levertijd?

Na opmeting moet je een 8-tal weken* tellen alvorens het interieurglas geplaatst kan worden.

 

*Deze kan oplopen in drukkere periodes (voor het bouwverlof in de zomer en het eindejaar).

Glazen balustrade

Wanneer moet ik betalen?

Na opmeting en goedkeuring van de definitieve offerte sturen wij per mail een voorschotfactuur van 30 % van het totaalbedrag. Deze dient betaald te zijn vóór de dag van plaatsing. De dag na de plaatsing wordt het eindfactuur met het resterende te betalen bedrag per mail verstuurd. Deze is betaalbaar binnen de 8 dagen.

Steellook glazen deur

Ik heb vloerverwarming, is dit een probleem voor de plaatsing van mijn glazen deur?

Onze (steellook) glazen deuren plaatsen wij standaard met een zelfsluitend hoekbeslag. Dit scharnier wordt op de tegel of parket geplaatst waarbij wij voor de bevestiging 4 centimeter diep - te tellen vanop de tegel of parket - moeten boren. Indien je dus vloerverwarming en een normale dikte van chape hebt, is dit geen enkel probleem.

Glazen wand in steellook met Crepi glas

Ik wens een steellook glazen deur in kathedraal glas, kan dit?

Kathedraalglas bestaat niet in 10 mm gehard glas waardoor wij hiervan geen steellook glazen deur kunnen maken. In een echte stalen deur kan kathedraalglas wel worden voorzien omdat de sterkte in de stalen constructie zit. De sterkte in onze steellook glazen deuren zit in het glas waardoor wij de deuren in minimum 10 mm gehard glas voorzien. Een leuk alternatief voor kathedraalglas is Crepi glas, kijk op www.wova.be/steellook voor enkele realisaties.

bottom of page