top of page

Kantoorinrichting met glas

Ook voor de inrichting van jouw kantoor en/of handelspand kan je bij WOVA terecht! 

Glazen wanden en (binnen)ramen creëren een ruim en open gevoel waardoor deze een perfecte oplossing zijn voor een kantoorinrichting of een handelspand. Indien je een kantoorruimte akoestisch wenst af te sluiten, kan WOVA de glazen deuren in de kantoorwand voorzien van een aluminium kader zodat de deur volledig afsluit en de wand in akoestisch glas* voor extra geluidswering.  

 

Daarnaast is een glazen wand ook een ideale oplossing als doorvalbeveiliging naast een trap of als scheidingswand in een open ruimte. 

 

Wij kunnen elke glazen wand voorzien van een steellook afwerking door het oplijmen van slanke (zwart) profielen. Wil je nog net dat tikkeltje extra? Dan kan WOVA de glazen wand afwerken met een (zwarte) aluminium plaat onderaan.

Ook voor glazen binnendeuren (ook in steellook), spiegels of een spiegelwand om een ruimte aan te kleden, balustrades op het terras, en nog zoveel meer kan je bij WOVA terecht! 

 

Wij leveren maatwerk waardoor elke centimeter optimaal benut kan worden.

*Akoestische gelaagde beglazing garandeert geluidswerende prestaties van hoog niveau. Dankzij de toepassing van minstens één geluidslaag in de samenstelling van gelaagd glas, zorgt akoestisch gelaagd glas voor een opmerkelijke vermindering van de geluidsoverlast.

Wat klanten over ons zeggen:

"Voor een bureau - en vergaderruimte in te delen had ik glazenwanden nodig om zo elke ruimte toch nog van daglicht te kunnen voorzien.
Ik heb WOVA gecontacteerd en heb snel een reactie gekregen om een afspraak te maken en een offerte te krijgen.
Van aanvraag tot afhandeling is alles vlot en professioneel verlopen.
Ook prijs kwaliteit ben ik zeer tevreden."

Nick Van den Bosch

"Vlot, correct, zeer mooi werk, keurig op tijd en heel vriendelijke mensen.
Voor ons verliep werken met Wova perfect en het resultaat mag gezien worden. bedankt!"

Marjan De Groot

bottom of page