top of page

Contact

Heb je een vraag over (interieur)glas?

Of wens je een volledig vrijblijvende offerte te ontvangen?

Vul onderstaand contactformulier in en dan bezorgen wij jou zo snel mogelijk een antwoord en/of een offerte.

Heb je een dringende vraag? Bel ons dan gauw even op 014 71 90 02 zodat wij kunnen proberen je onmiddellijk verder te helpen!

Kijk op www.wova.be/FAQ voor een overzicht van veelgestelde vragen.

Groetjes, 

Wouter & Valérie

follow US

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

"Wij lieten een steellook binnendeur plaatsen tussen onze hal en leefruimte. De communicatie, van het eerste tot laatste contact, liep zeer vlot. Op vragen werd steeds vriendelijk en snel geantwoord. Wouter & Valérie dachten ook pro-actief mee na over mogelijke ontwerpen. De plaatsers waren zeer nauwkeurig en leverden mooi werk. Een aanrader!"

Marjan Annaert

"We waren op zoek naar een steellook deur en kwamen online bij WOVA terecht. Na een mailtje kreeg ik al snel antwoord met meer informatie en een offerte, waarna we later uitgenodigd werden om de showroom (de woning van de zaakvoerders, leuk bedacht) te komen bekijken. Daar kan je meteen zien dat alle glaselementen met zorg en precisie geplaatst zijn. Na goedkeuring van de offerte, kwamen ze een weekje later het deurgat opmeten en nog enkele weken later lag er al een datum vast voor de plaatsing.

 

De installatie duurde slechts enkele uurtjes. De installateurs zijn echte professionals in hun vak en de plaatsing verliep dan ook vlot. Sindsdien genieten we van onze prachtige maatwerk steellook deur, die zowel het geluid als de warmte tegenhoudt.

 

De prijzen vonden we correct, de communicatie loopt steeds super vlot en daar bovenop werk je samen met een kleine lokale onderneming welke haar best doet voor haar klanten.

 

Zeker aan te raden dus!"

Alvin Coessens

"Wij zijn super tevreden van het geleverde werk. Wij hebben gekozen voor 2 steellook deuren waarvan 1 schuifdeur. Dit vooral om warmte te sparen en dit verschil voelen we nu al. Zeer proper werk geleverd en vriendelijke mensen!"

Jessy Leirs

"Prima service, kwaliteit en professionele plaatsing. Wova glaswerken heeft een mooie steellook glazen deur geplaatst in onze inkomhal en leefruimte wat een bijzondere meerwaarde biedt. Tijdens onze samenwerking verliep de communicatie en bijhorende afspraken zeer vlot. Dank je wel voor de prima service!"

David Janssens

Contactformulier

bottom of page