top of page

Steellook deuren

Steellook deuren 100% op maat gemaakt! Het grote voordeel van een steellook deur is dat deze gebruiksvriendelijker* en goedkoper is in vergelijking met een echte stalen deur. 

 

Bij WOVA maken we deze volledig op maat en naar wens van de klant. Zo kan je kiezen voor een pivoterende deur, een deur met scharnieren aan de muur of een schuifdeur in steellook. Je kan bovendien de onderverdelingen op het glas volledig zelf bepalen.  Ook de kleur kan je volledig afstemmen op jouw interieur. De profielen, greep en het zelfsluitend hoekbeslag kan in elke RAL-kleur gelakt worden. 

*Wist je dat onze steellook glazen deuren standaard pivoterend (gaan naar twee kanten open) en zelfsluitend (gaan zachtjes dicht) zijn? Een echte eyecatcher met 100% gebruikscomfort.

3 gouden tips voor een perfect resultaat:

  • Bij voorkeur voorzie je geen plinten in de deuropening.

  • Laat je de dagkanten zo recht mogelijk afwerken (bovenaan, in het midden en onderaan eenzelfde breedte van opening).

  • Voorzie je bovenaan in de deuropening een versteviging.

Toch liever een glazen deur zonder aluminium U-profiel?  Kijk dan zeker eens naar onze glazen deuren.

Of een echte stalen deur? Vraag naar onze mogelijkheden.

Tip: Dankzij onze steellook glazen deuren kan je heel wat energie besparen doordat je ruimtes kan afsluiten en waarbij het natuurlijk licht wordt behouden.

Op 8 november waren wij te gast bij TV Plus om de voordelen van een steellook glazen deur toe te lichten. Hieronder delen wij graag nog eens ons fragment uit de aflevering.

bottom of page