top of page

Wij zijn gesloten vanaf vrijdag 24/12/'21 tot en met zondag 9/01/'22.
Het WOVA team wenst jullie fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2022!

Contact

Heb je een vraag over (interieur)glas?

Of wens je een volledig vrijblijvende offerte te ontvangen?

Vul onderstaand contactformulier in en dan bezorgen wij jou zo snel mogelijk een antwoord en/of een offerte.

Heb je een dringende vraag? Bel ons dan gauw even op 0485/241094 (Wouter voor technische uitleg) of 0477/586949 (Valérie voor afspraken, offertes of facturatie) zodat wij kunnen proberen je onmiddellijk verder te helpen!

Groetjes, 

Wouter & Valérie

follow US

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

"Wij lieten een steellookbinnendeur plaatsen tussen de hal en leefruimte. Wova communiceert zeer vlot, van het eerste tot het laatste contact. Op vragen werd steeds vriendelijk geantwoord en Wova dacht pro-actief na over mogelijke ontwerpen die het best bij onze situatie paste. De plaatsers werkten heel nauwkeurig en leverde mooi werk af. Een aanrader!"

Marjan Annaert

"Prima service, kwaliteit en professionele plaatsing. Wova heeft een mooie steel look glazen deur geplaatst die onze inkomhal en leefruimte een bijzonder meerwaarde biedt. De samenwerking en communicatie verliep zeer vlot. Dank je wel Wouter en Valérie voor de prima service!"

David Janssens

"Heel vriendelijke en vlotte communicatie. Eerlijke prijs voor super kwaliteit. Mooi en heel netjes geplaatst. Kortom, een absolute aanrader."

Leen De Clercq

"We stelden ons de simpele vraag hoe we juist het trapgat mooi konden afsluiten. Het resultaat dat Wova opleverde is ongelofelijk mooi & veilig. Hartelijk dank voor de fijne samenwerking, we kunnen jullie van harte aanbevelen."

Silke Wynen

unnamed.png

Marjan Annaert

"Wij lieten een steellookbinnendeur plaatsen tussen de hal en de leefruimte. De communicatie verliep zeer vlot, van het eerste tot het laatste contact. Op vragen werd steeds snel en vriendelijk gereageerd en er werd mee nagedacht over mogelijke ontwerpen die het best bij onze situatie pasten.
De plaatsers werkten heel nauwkeurig en leverden mooi werk, kortom een aanrader!"

unnamed.png

Hans de Jong

Assistent manager

unnamed.png

Fenne Jansen

Programma Editor

unnamed.png

Sanne Verhoef

Art Director

bottom of page