Glazen wanden & (binnen)raam

(in steellook)

Glazen wanden en (binnen)ramen creëren een ruim en open gevoel waardoor deze een perfecte oplossing zijn voor een kantoorinrichting of kleinere ruimte. Indien je een kantoorruimte akoestisch wenst af te sluiten, kan WOVA de glazen deuren in de kantoorwand voorzien van een aluminium kader rondom zodat de deur volledig afsluit en de wand in akoestisch glas* voor extra geluidswering.  

 

Daarnaast is een glazen wand ook een ideale oplossing als doorvalbeveiliging naast een trap of als windscherm voor op jouw terras of poolhouse.

 

Wij kunnen elke glazen wand voorzien van een steellook afwerking door het oplijmen van slanke (zwart) profielen. Wil je nog net dat tikkeltje extra? Dan kan WOVA de glazen wand afwerken met een (zwarte) aluminium plaat onderaan.

 

WOVA levert maatwerk waardoor elke centimeter optimaal benut kan worden.

*Akoestische gelaagde beglazing garandeert geluidswerende prestaties van hoog niveau. Dankzij de toepassing van minstens één geluidslaag in de samenstelling van gelaagd glas, zorgt akoestisch gelaagd glas voor een opmerkelijke vermindering van de geluidsoverlast.